Yooner Swedish

Det nya vintersports-fenomenet

Du vill bara ut i backen och åka ! Snooc är lätt i vikt, lätt att manövrera, mycket komfortabel och ger en skön upplevelse redan från första svängen. 
 
Groupe rando-yooner suede Vilken nivå du än befinner dig på, kommer du att ha kul i backen. Du sitter bekvämt på sätet och fjädringen i Snooc gör det möjligt att göra alla möjliga slags svängar nära snön.
 
Snooc  

Snooc är avsedd för både försäljning och uthyrning och passar alla olika grupper - som familjeaktivitet eller något för kompisgänget, för sportentusiasterna som vill prova allt eller som teambuildingaktivitet med jobbet. Snooc är ideal eftersom den är kul redan från början, då den är så lätt att lära sig - och ger en härlig känsla. Precis som på skidor, kan man svänga med full kontroll på fart och riktning.
Telesiege rando-yooner suede
   
Nybörjare :
Bromsa : Tryck/pressa ner dina fötter i marken, precis som om du försöker ställa dig upp. Håll samtidigt stadigt i stången framför sätet. Detta pressar ner bromsen (på Snooc bakre del) i snön. 
Svänga : Håll båda händerna på stången framför sätet och vrid höft och axlar i den riktning du önskar svänga. Håll överkroppen (nästintill) lodrät och håll armar och ben nära kroppen. 
 
Enseignement rando Yooner suede
Virage rando-yooner suede Erfarna åkare :
Bromsa : Vänd Snooc över fallinjen så snabbt som möjligt (liknande “sladdstoppet” som används vid skidåkning).
Svänga : Inled svängen genom att vrida höften i önskad svängriktning, medan du lutar kroppen mot insidan av svängen. Håll i stången framför sätet med utsidans hand, och svep med insidans hand på snön, för att utföra/underlätta svängen.
 
   
Viktigt : Kontrollera då och då att sätet sitter fast ordentligt i ramen.
 
Groupe rando-yooner suede
   
Saut rando-yooner suede Åkare måste alltid vara fästa vid Snooc med säkerhetsselen,
både på väg upp i backen och på väg ner !

Prova – och du kommer att vara helt såld.